Actrita Keira Knightley, care este casatorita cu muzicianul James Righton, este insarcinata, potrivit relatarilor din presa britanica, informeaza contactmusic.com.

Actrita Keira Knightley, in varsta de 29 de ani, este casatorita din 2013 cu James Righton, fost membru al trupei Klaxons, care s-a destramat recent.

Knightley este insarcinata, potrivit presei britanice, acesta fiind primul copil al cuplului.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei ", unde a impartit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. In toamna anului 2002, actrita a obtinut un rol in "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casa. In 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mandrie si prejudecata", scrie MEDIAFAX.

Tot in 2006, actrita a fost votata cea mai sexy femeie din lume si a semnat un contract cu Chanel.

In 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul "Remuscare", pelicula primind sase nominalizari la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numara "Sa nu ma parasesti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011), "Metoda periculoasa/ A Dangerous Method" (2011) si "Anna Karenina" (2012).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.