Trupa suedeza Europe, o legenda a rock-ului anilor '80, va lansa un nou album de studio, intitulat "War Of Kings", in primavara anului 2015, informeaza music-news.com.

Acesta va fi cel de-al 10-lea album de studio din discografia grupului suedez si va fi lansat prin casa de discuri UDR Records.

Albumul "War of Kings" a fost inregistrat in studiourile PanGaia din Stockholm si este produs de Dave Cobb. Noul material discografic al trupei Europe va contine 11 piese si va fi lansat in Marea Britanie, pe 2 martie, in Japonia, pe 4 martie, in tarile din Uniunea Europeana, pe 6 martie, si in Statele Unite, pe 10 martie.

Albumul va fi promovat prin intermediul unui turneu pe care trupa suedeza il va sustine in Marea Britanie si Irlanda in primavara anului viitor.

Europe, una dintre cele mai importante trupe de rock din Suedia, care a lansat celebra piesa "The Final Countdown", va concerta pentru prima data la Sala Palatului din Capitala pe 11 iunie 2015.

In cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hituri care au inregistrat vanzari insemnate si au atras premii muzicale foarte importante, scrie MEDIAFAX.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", aparut in anul 1986, vandut in aproximativ 4 milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Pe langa piesa de referinta a trupei, in concertul de la Sala Palatului publicul va putea asculta si cantece celebre, precum "Rock the night" si balada "Carrie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.