Jean-Claude Van Damme va reveni in seria cinematografica "Kickboxer", franciza care l-a ajutat pe actorul belgian sa isi creeze o cariera stralucita in domeniul filmelor de actiune, informeaza contactmusic.com.

Potrivit revistei The Hollywood Reporter, starul belgian se afla in negocieri avansate pentru a interpreta unul dintre rolurile principale intr-un remake al filmului "Kickboxer".

Filmul va fi regizat de John Stockwell si ii va avea in distributie pe actorii Dave Bautista si Alain Moussi, care s-au remarcat in doua pelicule recente cu mare succes de casa, "Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy" si "X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past".

Potrivit presei americane, Jean-Claude Van Damme urmeaza sa interpreteze rolul Master Chow in acest remake.

"Kickboxer" este un film american de arte martiale, lansat in 1989, regizat de Mark DiSalle si David Worth. Lungmetrajul, care i-a avut in rolurile principale pe Jean-Claude Van Damme si fostul campion mondial de kickboxing Dennis Alexio, a devenit un clasic al acestui gen cinematografic, scrie MEDIAFAX.

Supranumit "pachetul de muschi din Bruxelles", dupa ce a devenit cunoscut jucand in cateva filme cu mare succes de casa, precum "Soldatul universal" si "Rafuiala dincolo de moarte/ Timecop", Jean-Claude Van Damme s-a specializat in arte martiale - kickbox si karate - si a luat lectii de balet. Starul belgian a avut parte insa de cateva esecuri de box office la inceputul anilor 2000, insa a revenit in actualitate cu pelicula apreciata de critici "JCVD" din 2008, in care a jucat o versiune fictiva a propriei persoane.

Jean-Claude Van Damme a interpretat apoi personajul negativ in "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", un film de actiune in care a jucat alaturi de Sylvester Stallone, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.