Kanye West vrea sa pozeze gol alaturi de sotia sa, Kim Kardashian, inspirat de pictorialul nud realizat recent de vedeta de televiziune pentru revista Paper.

Potrivit unei surse citate de revista OK!, Kanye West a fost foarte incantat de fotografiile nud in care apare sotia sa, Kim Kardashian, si isi doreste sa apara alaturi de ea intr-un pictorial asemanator. West, in varsta de 37 de ani, a furnizat chiar si ideea pictorialului pe care si-l doreste cu sotia sa: cei doi vor fi fotografiati goi, "intr-o imbratisare plina de dragoste". Rapperul american doreste ca imaginile sa fie apoi publicate in presa, iar evenimentul ar urma sa fie sarbatorit printr-o petrecere.

Kim Kardashian, in varsta de 34 de ani, a aparut recent intr-un pictorial nud pentru revista Paper, in care isi etaleaza posteriorul care a facut-o faimoasa, fotografiile avand un succes imens pe internet, unde utilizatorii au realizat chiar si parodii dupa imagini, scrie MEDIAFAX.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013. Kim Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai la Florenta.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau, al saselea, este "Yeezus", lansat in iunie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.