Fiica in varsta de 15 ani a actritei reese Witherspoon, Ava, sustine ca scenele in care actrita americana apare nud, in cel mai recent film al sau, "Wild", tanara spunand ca se simte inconfortabil din cauza expunerii mamei sale.

Actrita Reese Witherspoon, in varsta de 38 de ani, a aparut goala in noul sau film, "Wild", lucru pe care fiica sa, Ava, il considera "ciudat".

"Ava are 15 ani si sunt parti din film pe care a trebuit sa i le explic. I-am spus «o sa apar goala in film...», iar ea mi-a raspuns "mama, e atat de ciudat». A trebuit sa ii spun: «a trebuit sa fiu curajoasa, Ava, nu puteam sa spun doar partile cu care ma simteam confortabil, pentru ca Cheryl (personajul din filmul «Wild»)a avut curajul de a-si spune toata povestea, asa ca a trebuit sa fac si lucrurile de care mi-era teama»", a declarat Witherspoon, scrie MEDIAFAX.

Actrita, care mai are un fiu in varsta de 11 ani cu fostul sot, Ryan Philippe, si un baiat de doi ani, Tennessee, cu actualul sot, Jim Toth, a spus ca o intelege pe fiica sa, admitand ca s-ar simti ciudat daca mama sa ar face acelasi lucru. De asemenea, Reese Witherspoon a declarat, potrivit revistei New!, ca isi va incuraja copiii sa devina actori, daca isi vor dori o astfel de cariera.

"Este un domeniu minunat. Am vazut lumea, am intalnit oameni minunati. Obisnuiam sa regret o multime de lucruri, cum ar fi ca nu am absolvit facultatea. In urma cu un an mi-am pus intrebarea «de ce regret ca nu am terminat facultatea?». Am avut o viata minunata, am fost peste tot si am avut sansa de a lucra cu oameni creativi si de a spune povesti. Asta e tot ce mi-am dorit sa fac, asa ca daca si copiii mei vor dori sa faca asta, o sa ii incurajez", a spus Witherspoon.

Filmul "Wild", regizat de Jean-Marc Vallée, va avea premiera in Romania pe 6 februarie 2015 si spune povestea unei tinere care face o excursie montana, pe un traseu de peste 1.600 de kilometri, ca o metoda de a-si reveni dupa un eveniment nefericit din viata.

Reese Witherspoon s-a remarcat in filme cu succes de public, precum "Tentatia seductiei", "American Psycho", "Ce-nseamna sa fii onest", "Balciul desertaciunilor" si peliculele din franciza "Blonda de la drept". Actrita americana a castigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui June Carter-Cash in "Walk The Line", filmul biografic dedicat cantaretului de country Johnny Cash, din 2005, si in ultimii ani a preferat sa joace in comedii sau in comedii romantice, precum "De Craciun nu stam acasa!", "Apa pentru elefanti" si "Sa fie razboi/ This Means War".

Citeste si:
15+ costumatii fara cusur ale vedetelor de Halloween in 2018
Nu au scapat din vedere...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.