Trupa Voltaj va sustine un concert luni, de la ora 11.30, in noul terminal Plecari al Aeroportului "Henri Coanda", cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, sarbatorita in fiecare an pe 1 decembrie.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti sarbatoreste in acest an Ziua Nationala a Romaniei prin evenimentul special "1 Decembrie in aeroport". Astfel, trupa Voltaj va sustine un concert, in timpul caruia va lansa oficial si noul sau single, "De la capat".

Trupa Voltaj a lansat piesa-manifest "De la capat", dedicata proiectelor pentru copii si tineri aflati in situatii dificile, melodia devenind astfel "purtatorul de cuvant" al unui program, in care cei care doresc se pot inscrie in proiecte derulate de World Vision Romania si Habitat for Humanity Romania.

Textul single-ului "De la capat" vorbeste despre cat de important este sa poti primi o a doua sansa, construita pe incredere, apropiere si intelegere. Povestea vizuala a clipului aminteste de copiii ramasi singuri acasa, care isi doresc un nou inceput, alaturi de parintii lor, aflati in strainatate, la munca.

Totodata, de Ziua Nationala a Romaniei, pasagerii aeroportului vor fi intampinati cu stegulete tricolore, pe care le vor primi cadou din partea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.