Halle Berry l-a dat in judecata pe fostul sau iubit Gabriel Aubry si il acuza de rasism la adresa fiicei fostului cuplu.

Actrita americana Halle Berry, in varsta de 48 de ani, a avut o relatie cu modelul canadiano-francez Gabriel Aubry in perioada 2005-2010. Cei doi au impreuna o fetita, Nahla, nascuta in 2008, si impart custodia copilului. Halle Berry a depus o plangere in instanta impotriva lui Gabriel Aubry si il acuza pe acesta ca a indreptat parul carliontat in mod natural al copilului si l-ar fi decolorat in ultimele 12 luni.

De asemenea, potrivit unei surse din anturajul actritei, Gabriel Aubry ar fi folosit un limbaj rasist la adresa fiicei cuplului.

"Halle este o mama minunata, vrea sa ii ofere lui Nahla un mediu normal. Halle l-a tot intrebat pe Gabriel despre parul fetitei, iar el a tot negat. Ce inseamna asta pentru un copil de sase ani, care e pe jumatate afroamerican? Propriul ei tata ii neaga identitatea. Halle a depus plangere, iar parul lui Nahla a redevenit carliontat", a declarat sursa pentru MailOnline.

In declaratia facuta in fata judecatorului, Halle Berry il acuza pe Gabriel Aubry. "Cred cu tarie ca atitudinea rasista a lui Gabriel este la baza acestei schimbari, pe care doar el ar fi putut s-o faca referitor la parul copilului nostru", a spus Berry. Halle Berry si Gabriel Aubry impart custodia fiicei lor. In luna iunie, justitia americana a decis ca actrita americana sa ii plateasca in continuare fostului ei partener de viata o pensie alimentara de 16.000 de dolari pe luna, pana cand fiica lor va absolvi liceul sau va implini varsta de 19 ani.

Potrivit TMZ.com, Halle Berry a deschis imediat dupa acea decizie o actiune in justitie prin care solicita reducerea pensiei alimentare la suma de 3.800 de dolari.

Noul proces a fost deschis dupa o lunga si tumultuoasa batalie dusa de cei doi in justitie pentru obtinerea custodiei, in timpul careia Gabriel Aubry a reusit sa convinga autoritatile americane sa emita un ordin care ii interzice actritei americane sa o ia pe Nahla cu ea in Franta, unde vedeta hollywoodiana locuieste in prezent alaturi de noul ei sot, actorul Olivier Martinez. Gabriel Aubry se impotriveste insa acestei reduceri a pensiei alimentare, afirmand ca are mare nevoie de bani, intrucat nu a mai obtinut niciun contract in industria modei vreme de mai bine de sase luni, dupa altercatia pe care a avut-o cu Olivier Martinez de Ziua Recunostintei, in 2012. In urma acelei batai, Gabriel Aubry s-a ales cu cateva vanatai si taieturi la nivelul fetei.

Citeste si:
Cum percep celebritatile frumusetea? 10+ citate care nu au legatura...
Cum percep celebritatile...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.