Trupa de heavy metal americana Black Label Society va sustine un concert, pe 27 iulie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Titanii metalului vor incanta publicul de la Bucuresti atat cu piesele care i-au consacrat, precum "Stillborn", "Suicide Messiah" si "In This River", cat si cu melodii de pe cel mai nou album, "Catacombs of the Black Vatican".

Lansat pe 8 aprilie, albumul "Catacombs of the Black Vatican" reprezinta produsul a tot ceea ce fanii asteapta de la Black Label Society: poarta semnatura vocala si riff-urile inconfuntabile ale lui Zakk Wylde, pe ritmurile energizante ale tobelor lui Chad Szeliga. Albumul surprinde prin imbinari de blues si pian, insa pastreaza acelasi ritm alert cu care Black Label Society si-a obisnuit fanii, scrie MEDIAFAX.

Unul dintre cel mai usor de recunoscut chitaristi ai momentului, nu doar prin aspectul sau intimidant de viking, ci si al pasiunii cu care canta, Zakk Wylde, fost membru al formatiei lui Ozzy Osbourne si fondator al trupei Black Label Society, a castigat in 2010 premiul pentru cel mai bun chitarist la Revolver Golden Awards si si-a pus amprenta muzicala asupra unor filme celebre, precum "Buffy, spaima vampirilor/ Buffy the Vampire Slayer", "Hellraiser 3: Iadul pe pamant/ Hellraiser III: Hell on Earth", "Copiii Iadului/ Little Nicky", "Rock Star" si "V de la Vendetta/ V for Vendetta".

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt disponibile in reteaua Eventim, dar si online, pe eventim.ro.

Fanii trupei Black Label Society care isi achizitioneaza bilete din timp vor beneficia de preturi promotionale: primele 300 de tichete vor fi disponibile la pretul de 99 de lei, iar, dupa epuizarea acestora, pretul va fi de 126 de lei pentru urmatoarele 500 de bucati. Dupa epuizarea promotiei, acestea vor putea fi achizitionate cu 156 de lei, iar, in ziua evenimentului, precum si la intrare, pretul final va fi de 176 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.