No Mercy, Fun Factory si Francesco Napoli vor avea, de 1 Decembrie, concerte la Suceava, alaturi de Hara si Eduard Hanuseac, pe parcursul zilei urmand sa se desfasoare o parada militara si concerte de muzica populara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Consiliului Judetean Suceava, de 1 decembrie, programul manifestarilor va incepe cu o parada miltara care va dura doua ore, in cadrul careia tineri de la Colegiul National Militar "Stefan cel Mare" din Campulung Moldovenesc vor defila in uniforme ale Armatei Romane din perioada interbelica.

Dupa parada miltara va fi organizat un spectacol folcloric cu participarea ansamblului artistic "Ciprian Porumbescu" din Suceava, a ansamblului folcloric "Arcanul" din Fundu Moldovei, Felicia Costin, dar si ansamblul "Bucovina" al Scolii de Arte din Suceava, scrie MEDIAFAX.

Dupa aprinderea iluminatului ornamental de sarbatori in centrul orasului se va organiza un spectacol artistic cu formatia Hara si un microrecital al lui Eduard Hanuseac urmata de parada cu torte si cu un concert de cantece patriotice interpretate de Corala Jandarmeriei.

Manifestarile vor fi incheiate de concerte sustinute de Fun Factory (Statele Unite), No Mercy (Marea Britanie) si Francesco Napoli (Italia)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.