Cantaretul britanic Paul McCartney a castigat 60.000 de lire sterline (75.800 euro) pe zi in ultimul an, dupa ce compania sa de productie muzicala a obtinut un profit de 27 milioane de lire sterline (34,1 milioane euro), informeaza contactmusic.com.

Potrivit unor statistici publicate de tabloidul The Sun, artistul a incasat 22 milioane de lire sterline (27,8 milioane euro) in ultimele 12 luni, in calitate de director general al companiei sale - MPL Communications.

Paul McCartney a primit dividende in valoare de 15 milioane de lire sterline si un salariu de 7 milioane de lire sterline, scrie MEDIAFAX.

Compania MPL Communications, infiintata in 1968, a obtinut un profit de 27 milioane de lire sterline anul trecut, dupa ce a inregistrat vanzari de 33 milioane de lire sterline.

Aceste cifre oficiale au fost publicate la doar cateva zile dupa ce o sursa a dezvaluit pentru presa din Marea Britanie ca fostul membru al trupei The Beatles a primit un onorariu de 1 milion de dolari pentru un concert pe care l-a sustinut la inceputul lunii noiembrie la un eveniment organizat de un fond de investitii la Metropolitan Opera House din New York. La acea gala a participat si cantareata country Carrie Underwood.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, in anii 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.