Ryan Gosling a obtinut un ordin de restrictie impotriva unei admiratoare care il hartuieste de trei luni si care considera ca actorul este sufletul (ei) pereche.

Potrivit documentelor depuse in justitie, Ryan Gosling spune ca Grace Marie Del Villar l-a hartuit in ultimele trei luni, expediindu-i diverse e-mail-uri si pachete. Unul dintre acele pachete continea o pagina rupta dintr-o revista pe care se afla o fotografie cu Eva Mendes - partenera de viata a actorului -, iar pe acea pagina, Grace Marie atasase un bilet cu adresa si datele ei personale, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, ea a expediat un numar urias de mesaje in e-mail-ul surorii actorului. Intr-unul dintre acele mesaje ea a scris: "Ii voi sparge capul fratelui tau". Totul a culminat pe 28 octombrie, cand Grace Marie Del Villar a calatorit de la New York la Los Angeles si s-a prezentat in fata vilei lui Ryan Gosling, a sunat la interfon si a spus ca este "sora geamana" a actorului. Aceasta a lasat in fata portii un catalog cu papusi.

Justitia americana a emis un ordin de interdictie pe numele ei. Grace Marie Del Villar nu are voie sa se apropie la o distanta mai mica de 90 de metri de Ryan Gosling, Eva Mendes si fiica lor, Esmeralda. Sora actorului, Mandi, a obtinut la randul ei un ordin de restrictie impotriva ei.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai. Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbiz. A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake.

Citeste si:
Motivul pentru care Justin Timberlake si-a anulat concertele ramase...
Motivul pentru care Justin...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.