Formatia spaniola Chambao va sustine un concert pentru prima data in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, pe 8 mai 2015, de la ora 20.00, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Doar in cativa ani, formatia Chambao a cucerit inimile fanilor din lumea intreaga. Reteta succesului este dragostea si aceasta se simte imediat in timpul interactiunii dintre public si artisti, se arata in comunicatul citat.

Intreaga creativitate a formatiei Chambao este incarcata cu dragoste de viata, emotii, dorinte umane, slabiciuni si putere de a depasi cele mai dificile momente din viata. Exprimate in acest mix de stiluri din flamenco, chill, jazz, etno si muzica electronica, cantecele spaniolilor sunt transformate intr-o muzica speciala pentru fiecare persoana cu pofta de viata. Chambao captiveaza de fiecare data publicul sau in diferitele concerte pe care le sustine.

Pana in prezent, formatia originara din Malaga a lansat sapte albume: "Flamenco Chill" (2002), "Endorfinas en la Mente" (2003), "Pokito a Poko" (2005), "Con Otro Aire" (2007), "En el Fin del Mundo" (2009), "Chambao" (2012), "10 Años Around The World" (2013).

Bilete pentru acest concert sunt disponibile in reteaua eventim.ro si la Sala Palatului, preturile fiind cuprinse intre 119 lei si 300 de lei. Primele 300 de bilete au o reducere 20 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.