Actorul George Clooney si sotia sa, Amal, intentioneaza sa adopte un copil dintr-o tara afectata de conflicte armate, cum ar fi Siria, potrivit relatarilor din presa internationala, informeaza dailymail.co.uk

Potrivit celei mai recente editii a publicatiei Woman's Day Magazine, George si Amal Clooney vor sa adopte un orfan dintr-o tara afectata de razboi.

O sursa a declarat ca actorul, in varsta de 53 de ani, si sotia sa, in varsta de 36 de ani, spera sa poata folosi adoptia pentru "a atrage atentia asupra situatiei orfanilor din tari precum Siria".

George Clooney si Amal Alamuddin, care s-au logodit in luna aprilie, dupa o relatie de sase luni, s-au casatorit la Venetia, pe 27 septembrie, in prezenta a aproximativ 100 de invitati, printre care s-au aflat mai multe celebritati din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon si rockerul Bono, scrie MEDIAFAX.

Aceasta este prima casatorie pentru Amal Alamuddin, in timp ce George Clooney a mai fost casatorit cu actrita Talia Balsam, in perioada 1989 si 1993. Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori americani la nivel mondial, George Clooney a castigat doua premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor in rol secundar, pentru rolul din "Syriana", si un altul pentru cel mai bun film, ca producator al peliculei "Argo". Pe langa implicarea majora in industria cinematografica, Clooney s-a dedicat si unor cauze umanitare, cum este razboiul civil din Darfur, Sudan.

Avocata Amal Alamuddin, specializata in drepturile omului, i-a avut printre clienti pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, si pe fostul premier ucrainean Iulia Timosenko.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.