Actrita americana Whoopi Goldberg va scrie o carte satirica despre casnicie, inspirandu-se din cele trei mariaje esuate ale sale, in care va impartasi cu fanii parerile sale despre neajunsurile casniciei si va incerca sa arate de ce unele relatii nu functioneaza, informeaza contactmusic.com.

Actrita si vedeta de televiziune Whoopi Goldberg, care a fost casatorita de trei ori, a semnat o intelegere cu editura Hachette Books pentru a scrie o carte in care isi va exprima parerea privind dezavantajele casniciei si va oferi explicatiile sale legat de motivele pentru care unele relatii nu functioneaza.

"Mi-am dat seama ca, avand in vedere ca sunt una dintre persoanele care a gresit adeseori, as avea niste sfaturi privind motivele pentru care cineva nu da tot ce are mai bun intr-o relatie. Mi-am dat seama ca sunt unele lucruri pe care trebuie sa le accepti despre tine in viata, cum ar fi sa iti administrezi singur propriile asteptari, sa spui adevarul, sa tii un echilibru intre dragostea adevarata si alte aspecte ale vietii, inclusiv averea si chiar celebritatea. E greu sa stii ce planuri are cealalta persoana, dar daca cineva va spune «ma completezi»... Fugiti!", a declarat Whoopi Goldberg.

Cartea, care nu are inca un titlu, va fi publicata in septembrie 2015. Whoopi Goldberg a fost casatorita cu Alvin Martin, David Claessen si Lyle Trachtenberg, dar toate trei casnicile s-au incheiat cu divort, scrie MEDIAFAX.

Whoopi Goldberg, pe numele ei real Caryn Elaine Johnson, s-a nascut in New York pe 13 noiembrie 1955. Recunoscuta pentru calitatile sale de actrita de comedie, Goldberg este si o excelenta interpreta a rolurilor dramatice. Si-a inceput cariera la varsta de opt ani, jucand la teatrul pentru copii Helena Rubenstein din New York, dupa care a aparut in numeroase spectacole de gen. A debutat la Hollywood in filmul "Culoarea purpurie" (1985), regizat de Steven Spielberg, si a devenit foarte apreciata pentru interpretarea, alaturi de Sissy Spacek, in drama "Lungul drum catre casa" (1989). A urmat rolul care i-a adus celebritatea in lumea intreaga, cel al unei artiste excentrice, posesoare de puteri supranaturale, din filmul de succes "Fantoma mea iubita" (1990), cu Demi Moore si Patrick Swayze. A facut roluri memorabile si in filmele "Made in America" (1993), "Cu sau fara barbati/ Boys on the Side" (1995), "Vacanta in Jamaica" (1998) si "Regasirea" (1999).

Citeste si:
Andra și Cătălin Măruță, 15 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis...
Andra și Cătălin Măruță, 15...

Goldberg a fost nominalizata la premiile Oscar si Globul de Aur pentru rolul din "Culoarea purpurie" (1986) si a castigat premiile Oscar si BAFTA pentru prestatia ei din filmul "Fantoma mea iubita", in 1991.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.