Cantareata Alicia Keys a devenit scriitoare si a lansat o carte pentru copii, inspirata din relatia cu bunica ei, informeaza contactmusic.com.

"Blue Moon" este prima carte scrisa de artista americana din seria "The Journals of Mamma Mae & LeeLee". Volumul este inspirat din relatia speciala pe care Alicia Keys a avut-o cu bunica ei si are la baza aplicatia interactiva pentru telefoane mobile si tablete pe care cantareata a lansat-o recent cu scopul de a-i educa si a-i distra pe copiii din lumea intreaga, scrie MEDIAFAX.

"Sunt foarte mandra de aceasta carte. Eu si partenera mea din acest proiect, Jessica Walton, am vrut sa cream ceva pentru copii care sa le arate diversitatea noastra, in calitate de oameni, si sa prezentam copiilor o serie de sunete diverse si diferite - cum suna instrumentele muzicale ale amerindienilor, cum suna instrumentele din India, cum suna cantecele lor", a dezvaluit cantareata in emisiunea de televiziune "Live! With Kelly and Michael".

"Cartea este inspirata din viata mea si relatia cu bunica mea", a adaugat Alicia Keys.

Alicia Keys, care este casatorita de patru ani cu muzicianul si producatorul american Swizz Beatz, va naste in decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloida, va fi un baietel. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un baietel in varsta de patru ani.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscuta sub numele de Alicia Keys, este actrita si cantareata americana de R&B, soul si neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat in 2001, a propulsat-o pe artista americana la statutul de star international. Alicia Keys a vandut peste 35 de milioane de albume si peste 30 milioane de single-uri si a castigat in repetate randuri premii internationale de prestigiu - 14 Grammy, 10 Billboard Awards si cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza "Girl on Fire" si a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Citeste si:
Andreea Tonciu, reacție neașteptată când a fost întrebată dacă a...
Andreea Tonciu, reacție...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.