Trupa americana Kings of Leon va lansa un nou album, al saptelea disc al formatiei, potrivit informatiilor publicate pe platforma online Twitter de Nathan Followill, tobosarului grupului, informeaza nme.com.

Nathan Followill a declarat ca al saptelea album al grupului Kings of Leon "vine in curand", iar comentariul a fost facut pe platforma online Twitter, tobosarul grupului exprimandu-si regretul fata de sfarsitul turneului "Mechanical Bull", de promovare a celui de-al saselea material, ultimul concert al seriei de spectacole avand loc in Brazilia.

"Imi pare foarte rau ca trebuie sa plecam din Brazilia. Ce modalitate extraordinara de a termina acest turneu. Atat de multe amintiri. Cei mai tari fani din lume, al saptelea album vine in curand", a scris Followill, duminica, pe contul sau de pe platforma Twitter.

Turneul de promovare a albumului de studio "Mechanical Bull", lansat in 2013, al saselea al grupului, a fost marcat, in urma cu cateva luni, de anularea unor concerte dupa ce Nathan Followill a fost ranit intr-un accident de autocar. Tobosarul trupei a fost ranit cand un pieton a aparut brusc in fata autocarului cu care trupa se deplasa in turneu prin America de Nord. Muzicianul a avut cateva coaste rupte din cauza opririi de urgenta a autovehiculului, scrie MEDIAFAX.

Grupul american Kings of Leon este format din fratii Caleb Followill (solist), Nathan Followill (percutie/ backing vocals) si Jared Followill (chitara bas/ sintetizator), dar si varul lor chitaristul Mathew Followill. Initial comparati cu cei de la formatia The Strokes, dar in varianta sudista - pentru reinventarea si resuscitarea rock & roll-ului Dixie-style - cei de la Kings of Leon s-au transformat incet, de-a lungul anilor, intr-o trupa de rock experimental.

Kings of Leon s-a bucurat de o popularitate imediata in Marea Britanie, unde, mai tarziu, a primit discuri de platina pentru vanzarile de albume. Pe masura ce trupa a explorat diverse stiluri si a inregistrat si alte lansari, pe albumele "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times" (2007) si "Only By the Night" (2008), comparatiile cu The Strokes au disparut, Kings of Leon avand in prezent propriul lor stil. Piesa "Use Somebody" a fost desemnata "inregistrarea anului" la gala premiilor Grammy din 2010, iar piesa "Sex On Fire" s-a bucurat de un succes comercial rasunator.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.