Cantaretul american Justin Timberlake va deveni pentru prima data tata in anul 2015, sotia sa, actrita Jessica Biel, fiind insarcinata cu primul copil al cuplului, informeaza contactmusic.com.

Un prieten al actritei americane a dezvaluit pentru tabloidul Us Weekly: "In acest moment, sunt foarte bucurosi si tin aceasta veste doar pentru ei. Vor sa aiba un bebelus fericit".

Vestea despre sarcina actritei Jessica Biel nu reprezinta chiar o surpriza, intrucat, in august, mai multe surse au dezvaluit faptul ca cei doi artisti au apelat la serviciile unei clinici specializate in probleme de fertilitate pentru a avea un copil, scrie MEDIAFAX.

"Incearca sa faca un copil de cateva luni deja, iar Jessica i-a spus lui Justin ca vrea sa consulte un expert in fertilitate. Ea nu are nicio problema cu folosirea acestei tehnici, daca de asta este nevoie pentru a avea un copil si pentru a-si pastra casnicia", a dezvaluit o sursa.

Vestile despre sarcina actritei Jessica Biel au fost realimentate saptamana trecuta, atunci cand Justin Timberlake a participat la gala amfAR din Los Angeles fara sa fie insotit de partenera sa de viata.

Zvonurile au continuat atunci cand un bun prieten al Jessicai, Ariel Foxman, editor la revista InStyle, a publicat pe Instagram o fotografie, insotita de un text in care o felicita pe actrita americana pentru sarcina ei.

Jessica Biel si Justin Timberlake s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2011 si s-au casatorit pe 19 octombrie 2012, intr-o ceremonie restransa, care a avut loc in Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cantaretul, compozitorul si actorul Justin Timberlake, in varsta de 33 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync si a fost recompensat cu noua premii Grammy si patru premii Emmy. In 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", in 2006. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati. Cel mai recent album al cantaretului, "20/20 Experience", lansat in martie 2013, s-a vandut in peste doua milioane de exemplare.

Citeste si:
Smiley, părere sinceră despre filmul „Teambuilding”. De ce nu a...
Smiley, părere sinceră despre...

Justin Timberlake s-a concentrat in ultimii ani asupra carierei cinematografice, dupa rolurile jucate in "Reteaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, in comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fosta sa iubita, actrita Cameron Diaz, dar si in comedia romantica "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", in care joaca alaturi de Mila Kunis.

Jessica Biel, in varsta de 32 de ani, este o actrita americana care a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune "Al saptelea cer". In ultimii ani, ea a atras atentia publicului mai ales prin relatia sa cu cantaretul Justin Timberlake.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.