Queen va lansa o piesa inregistrata de Freddie Mercury in anii 1980, dar nefacuta publica, intitulata "Let me be in your heart again".

Cantecul "Let me be in your heart again", inregistrat de solistul trupei Queen, Freddie Mercury, inainte de moartea sa, in 1991, din cauza SIDA, va fi inclus si pe viitoarea compilatie a grupului rock, "Queen Forever".

"Au trecut 23 de ani de cand lumea l-a pierdut pe iubitul nostru Freddie Mercury. Am facut progrese extraordinare in lupta contra SIDA in acest timp. Dar nu ne putem opri bazandu-ne pe faptul ca tratamentul este disponibil. Trebuie sa ne si asiguram ca este furnizat. Roger (Taylor, n.r.) si eu suntem mandri sa putem imprumuta acest cantec redescoperit pentru campania umanitara Red, in speranta ca vocea puternica a lui Freddie va fi o inspiratie pentru lumea intreaga", a declarat Brian May, referitor la folosirea cantecului in campania Red a companiei Coca Cola pentru finantarea Global Fund, scrie MEDIAFAX.

Melodia a fost inregistrata in timpul sesiunilor de lucru pentru albumul "The Works", din 1984, al trupei Queen.

"Cumva, nu a fost folosit sau nu a fost terminat, cred, si a fost pus deoparte si uitat. Cred ca Brian l-a redescoperit, eu uitasem complet, trebuie sa recunosc. Am lucrat un pic la el, am adaugat backing vocals si cam asta e, cu toate instrumentele originale si cu chitara, cum a fost inregistrat atunci. A fost o surpriza placuta pentru mine", a declarat Roger Taylor. Queen a lansat 15 albume pana la destramarea sa, in 1991, dupa decesul lui Freddie Mercury, din cauza maladiei SIDA, pe 24 noiembrie 1991, la varsta de 45 de ani. Piese ca "Bohemian Rhapsody" si "Don't Stop Me Now", compuse de Mercury, au intrat in panteonul rockului si o noua generatie de artisti, printre care Lady Gaga, Robbie Williams, Foo Fighters si Muse, revendica influenta trupei Queen.

Citeste si:
Cum arata viata ta cand cresti un star rock! Mama lui Dave Grohl ne...
Cum arata viata ta cand...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.