Cantareata Kelly Rowland si sotul sau, Tom Witherspoon, au devenit parinti, artista nascand, marti, primul sau copil, un baiat care a primit numele de Titan Jewell, potrivit contactmusic.com.

Kelly Rowland, in varsta de 33 de ani, a nascut marti primul sau copil, baietelul, care a primit numele de Titan Jewel, cantarind 3,4 kilograme.

"Suntem foarte incantati sa anuntam ca de astazi (marti, n.r.) suntem parintii primului nostru fiu. Suntem binecuvantati sa putem spune ca toata lumea este sanatoasa si fericita", a spus Kelly Rowland intr-o declaratie.

Kelly Rowland, fosta membra a trupei Destiny's Child, si Tim Witherspoon au anuntat ca asteapta un copil in luna iunie, la doar o luna dupa ce s-au casatorit in Costa Rica, scrie MEDIAFAX.

Rowland si Tim Witherspoon, managerul ei, au o relatie din 2011. Cei doi si-au anuntat logodna in decembrie 2013.

La nunta cuplului a participat si Beyonce, fosta membra a trupei Destiny's Child, care a fost si domnisoara de onoare, alaturi de sora ei, Solange Knowles.

Kelly Rowland, foarte discreta in ceea ce priveste viata ei privata, a fost logodita in trecut cu jucatorul de fotbal american Roy Williams, de care s-a despartit in ianuarie 2005.

Grupul Destiny's Child s-a format in anul 1990, in Texas, din componenta initiala facand parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson si LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat in 1998. Un an mai tarziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a inceput sa devina cunoscut. Succesul a venit, insa, odata cu transformarea Destiny's Child in trio - Kelly Rowland, Beyonce si Michelle Williams.

Trupa si-a anuntat despartirea in 2002, reunindu-se doi ani mai tarziu doar pentru lansarea unui album de studio. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.