Tom Hanks va publica o carte cu mai multe povestiri legate de colectia sa de masini de scris.

Actorul american Tom Hanks va publica o carte de povestiri care va include si fotografii, dar titlul volumului si data lansarii in librarii nu sunt inca cunoscute.

"Colectionez masini de scris, pentru niciun motiv anume, inca din 1978, de la masini de scris clasice la dispozitive portabile, datand din anii 1930 pana in anii 1990. Povestile nu sunt despre masini, ci mai degraba sunt texte care ar fi putut fi scrise cu una dintre aceste masini", a declarat Hanks, in varsta de 58 de ani.

Tom Hanks, care a publicat recent in revista The New Yorker primul sau text de fictiune, "Alan Bean Plus Four", a castigat doua premii Oscar pentru cel mai bun actor, pentru rolurile din "Philadelphia", din 1994, si "Forest Gump", din 1995. Actorul a putut fi vazut in ultimii ani pe marile ecrane in "Codul lui Da Vinci" si "Ingeri si demoni" - ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown -, dar si alaturi de Julia Roberts, in filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat si produs.

Cel mai recent proiect cinematografic al lui Hanks este filmul independent "A Hologram for the King", inspirat din romanul omonim scris de Dave Eggers.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.