Tom Cruise are o relatie cu modelul australian Miranda Kerr potrivit relatarilor presei internationale.

Tom Cruise, in varsta de 52 de ani, nu a mai avut o relatie serioasa de la divortul, in 2012, de actrita Katie Holmes. Miranda Kerr, in varsta de 31 de ani, care a divortat in urma cu un an de Orlando Bloom, a fost vazuta in ultimele luni in compania lui James Packer, un mogul al industriei jocurilor de noroc din Australia si bun prieten al lui Tom Cruise.

Potrivit unui articol publicat in New Idea, relatia modelului australian cu Parker s-ar fi incheiat, iar Kerr s-ar intalni in prezent cu Tom Cruise.
Miranda Kerr, unul dintre modelele Victoria's Secret, a fost casatorita cu Orlando Bloom, de care s-a despartit in 2013, dupa trei ani de mariaj. Cei doi au un fiu, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, nascut in ianuarie 2011.

Tom Cruise, in varsta de 52 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film de la Hollywood. Pe langa hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Recent, Tom Cruise a jucat in filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier in timp 3D", care a avut premiera in Romania pe 6 iunie, si va relua rolul agentului Ethan Hunt in "Misiune imposibila 5". Filmul "Misiune: Imposibila 5", care va marca o noua colaborare a actorului Tom Cruise cu regizorul Christopher McQuarrie, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2015, scrie MEDIAFAX.

Cruise a fost casatorit cu actrita Mimi Rogers, din 1987 pana in 1989, apoi cu actrita Nicole Kidman, intre anii 1990 - 2001, cu care are doi copii adoptati. Tom Cruise a mai fost casatorit cu actrita Katie Holmes, de care a divortat in 2012, dupa sase ani de casnicie. Cei doi au o fetita, Suri, in varsta de opt ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.