Anne Hathaway crede in existenta extraterestrilor si a declarat intr-un interviu recent ca "este foarte putin probabil sa nu existe nimic acolo, in spatiu".

Vedeta hollywoodiana este de parere ca in Univers exista si alte forme de viata, dar nu stie deocamdata cum arata acestea.
Actrita, in varsta de 31 de ani, joaca in filmul SF "Interstellar" rolul unui astronaut si a marturisit ca isi dorea in adolescenta sa exploreze Sistemul Solar, iar apoi, pe masura ce a crescut, a devenit tot mai pasionata de evolutia stelelor.

"Chiar voiam sa ajung in spatiu cand eram mica, dar nu ma descurcam prea bine la matematica si la stiintele exacte atunci cand eram la scoala, asadar nu puteam nici macar sa visez la posibilitatea de a face intr-adevar o astfel de calatorie. Apoi, cand am devenit ceva mai mare, am inceput sa vizionez multe documentare despre natura, care m-au facut sa vad apoi documentare despre stiinta, despre fizica si despre Univers. Astronomia este o mica pasiune de-a mea de ceva vreme", a spus actrita, potrivit MEDIAFAX.

Lungmetrajul "Interstellar", regizat de Christopher Nolan, ii are in rolurile principale pe Anne Hathaway, Matthew McConaughey si Jessica Chastain si va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 7 noiembrie.

Actrita americana Anne Hathaway a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la Oscar. Actrita a jucat, de asemenea, in "Diavolul se imbraca de la Prada" si in "Brokeback Mountain". Actrita a putut fi vazuta pe marile ecrane in 2010 in filmul "Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs", in care joaca alaturi de Jake Gyllenhaal, dar si in animatia "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, in care a jucat rolul Reginei Alba.

Citeste si:
Olivia Steer și Andi Moisescu, postări în contradictoriu pe tema...
Olivia Steer și Andi...

In 2011, actrita a asigurat vocea personajului Jewel din animatia de mare succes "Rio" si a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar in 2013 pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.