Milla Jovovich si sotul sau, regizorul Paul Anderson, vor deveni parintii unei fetite, care va fi a doua a cuplului, dupa Ever Gabo, nascuta in 2007.

Milla Jovovich, in varsta de 38 de ani, a declarat, miercuri, ca a aflat sexul bebelusului pe care il va naste si ca acesta va fi o fetita.
Jovovich si sotul sau, Paul Anderson, producatorul francizei cinematografice "Resident Evil", mai au impreuna o fetita, in varsta de sase ani, pe nume Ever Gabo.

"Vom avea o fetita si (Ever Gabo, n.r.) abia asteapta. Eram ingrijorata de faptul ca ar putea fi un baiat, ma gandeam ce o sa pateasca. Imi spuneam «ma intreb cat de mult va supravietui in casa asta, cu fetita asta care o sa il tot impinga, o sa ii puna piedica, o sa il bruscheze»", a declarat Jovovich privind reactia fiicei sale mai mari la vestea ca va avea o sora. Jovovich a explicat ca Ever Gabo a venit deja cu mai multe sugestii de nume, unele dintre ele foarte amuzante.

"Unul dintre ele a fost «toilet bowl» (vas de toaleta, n.r.). Am zis ca asta e doar asa, pe o lista. Apoi a mai zis sa-i spunem «bicycle lane» (pista de bicicleta, n.r.). De fapt, numele pe care i-l vom da a fost ales de ea (Ever Gabo, n.r.). Sunt inca deschisa la sugestii, dar avem un fel anume de a-i spune acum", a mai spus Milla Jovovich, scrie MEDIAFAX.

Milla Jovovich si Paul Anderson s-au intalnit in 2002, pe platourile de filmare ale peliculei "Resident Evil" si s-au logodit un an mai tarziu. Dupa o scurta perioada de separare, cuplul a avut primul copil, in 2007, iar, in 2009, Jovovich si Anderson s-au casatorit.

De origine ucraineana, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reusit apoi sa isi construiasca o cariera in cinematografie, cu roluri in filme precum "Al cincilea element" si cele din franciza "Resident Evil", regizate de sotul ei. Milla Jovovich a jucat o gama larga de roluri in filme precum "Intoarcerea la laguna albastra", "Marea ameteala", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Papusa" si "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice recente se numara lungmetrajul "Stone", in care a jucat impreuna cu Robert De Niro si Edward Norton, si versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de Paul W.S. Anderson, in care interpreteaza rolul Milady de Winter.

Citeste si:
Milla Jovovich a devenit mama pentru a doua oara
Milla Jovovich a devenit mama...

Paul W. S. Anderson, in varsta de 49 de ani, este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumparaturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" si "Cursa mortala/ Death Race", cu Jason Statham in rolul principal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.