Trupa rock americana Metallica va sustine o serie de concerte, timp de o saptamana, in popularul talk show de televiziune nocturn "The Late Late Show" prezentat de Craig Ferguson pe postul CBS, informeaza contactmusic.com.

Grupul american va aparea si va concerta cinci seri consecutive in acest indragit show TV, in luna noiembrie. Anuntul a fost facut la doar cateva saptamani dupa ce un alt nume mare din rock-ul american, trupa Foo Fighters, a cantat timp de o saptamana, alaturi de cativa invitati speciali, precum trupa Heart si chitaristul Rick Nielsen, in talk show-ul "The Late Show With David Letterman", care este difuzat in Statele Unite chiar inainte de emisiunea prezentata de Craig Ferguson, scrie MEDIAFAX.

Membrii trupei Metallica au facut acest anunt prin intermediul unui comunicat oficial. "Suntem nerabdatori sa participam la evenimentele care marcheaza ultimul sezon al emisiunii lui Craig Ferguson. Ne-a invitat sa fim alaturi de el pentru o saptamana intreaga de show-uri, incepand de luni, 17 noiembrie. Vom canta in fiecare seara in acea saptamana si, in prima seara, vom sta de vorba cu Craig despre toate lucrurile care au legatura cu «Tallica»", au dezvaluit rockerii americani in acel comunicat de presa.

Una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie, Metallica s-a infiintat in 1981. De-a lungul carierei, a lansat noua albume de studio, trei albume live, doua EP-uri si a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea, fiind recompensata cu noua premii Grammy. Metallica poate fi considerata cu usurinta una dintre cele mai bune si mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. In loc sa se alinieze trendului stabilit de restul formatiilor de gen, trupa a ales sa fie mai accesibila, in acelasi timp extinzand granitele genului trash, folosind viteza si volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compozitiilor.

Metallica a sustinut trei concerte in Romania, dintre care cel mai recent in vara anului 2010, la Festivalul Sonisphere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.