Lady Gaga a recunoscut ca urmeaza un tratament zilnic impotriva depresiei si ca un moment foarte dificil legat de aceasta afectiune a fost pentru ea la finele anului trecut.

Lady Gaga, in varsta de 28 de ani, a vorbit, in timpul concertului sustinut joi, 23 octombrie, pe arena O2 din Londra, despre lupta sa cu depresia, spunand ca episoadele cele mai grele ale acestei afectiuni apar in timpul turneelor sale, iar caderea psihica pe care a resimtit-o cel mai acut a avut loc la sfarsitul anului 2013. Artista, care a spus ca ia in continuare, zilnic, pastile impotriva depresiei, a citit pe scena o scrisoare emotionanta din partea unui fan care a incercat sa se sinucida.

"Iau medicamente pentru depresie in fiecare zi. Obisnuiam sa ma torturez singura din cauza asta. Ma gandeam «De ce nu pot fi fericita?», dar apoi mi-am dat seama ca asa m-am nascut, iar unora le este mai greu sa vada lumina de la capatul tunelului. Dar depresia trebuie sa fie luata mult mai in serios!", a spus cantareata care a dedicat o versiune a melodiei "Born this way" fanului care i-a scris legat de sinucidere.

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americana a purtat o rochie croita din bucati de carne cruda, in semn de protest fata de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu intreba, nu spune") din armata americana. Aceasta lege, care impunea militarilor sa isi ascunda homosexualitatea, a fost abrogata in 2011.
Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august 2012, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.