Spectacolele, dedicate intregii familii, care urmau sa fie prezentate in premiera in Romania, pe 21 si 22 noiembrie, au fost anulate din motive tehnice.

"Spectacolele «Jurassic Adventures» au fost anulate din motive tehnice ce nu au tinut de organizatori. Din nefericire, o parte din aparatura necesara desfasurarii evenimentelor s-a deteriorat si nu a putut fi reparata in timp util", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Persoanele care au cumparat deja bilete pentru "Jurassic Adventures" au insa ocazia de a participa cu tichetele din aceeasi categorie (fara a mai achita diferenta de pret) la show-ul de familie din anul 2015 "Scooby Doo si Misterul Piramidei", care va avea loc pe 20 martie, la Sala Palatului. In cazul celor care nu doresc sa participe la acest show, contravaloarea biletelor poate fi recuperata de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, incepand din 3 noiembrie.

Show-ul „Jurassic Adventures“ este o productie grandioasa, produsa de Gerry Rickard si Petros Zondiros, responsabili pentru producerea si promovarea a numeroase show-uri, precum "Disney on Ice" si "Disney Live", care foloseste tehnologii avansate, sisteme audio, climatice si lumini spectaculoase, decoruri si personaje realistice, menite nu doar a-l transpune pe spectator in lumea fabuloasa a unui parc din Jurassic, ci a-l face sa participe cu totul la aventura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.