Andra va reprezenta Romania la runda a doua a cursei pentru trofeul "Worldwide Act" din cadrul MTV Europe Music Awards (EMA) 2014, aceasta fiind desemnata joi castigatoarea sectiunii "Best Romanian Act".

Datorita voturilor publicului, Andra a trecut intr-o noua etapa a competitiei si va concura mai departe la categoria "Europe East" impotriva artistilor din Israel, Polonia, Rusia si Adria (regiunea fostelor tari iugoslave) pentru a putea trece in etapa finala, Worldwide Act, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de MediaPro Music.

"Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru mine, pentru ca ma sustineti, pentru ca ma votati si pentru ca imi aratati dragostea voastra in fiecare zi! Multumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordati la categoria «Europe East»! Numai cu ajutorul vostru pot castiga. Va pup si va iubesc!", le-a transmis Andra fanilor sai.

In perioada 23 octombrie, de la ora 00.00 - 29 octombrie, pana la ora 23.59, Andra va putea fi votata de fani, avand astfel sansa de a ajunge direct la show-ul MTV Europe Music Awards 2014, care va avea loc pe 9 noiembrie, la Glasgow, in Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.