Robbie Williams ar putea sustine un concert in Romania ca parte din turneul sau din 2015, potrivit unui site in limba franceza dedicat artistului britanic.

"Noi zvonuri circula cu privire la turneul sau din 2015. In legatura cu Romania", scrie site-ul RobbieWilliamsLive.com, prezentand informatia "in exlusivitate". Potrivit redactorilor site-ului francez, concertul lui Robbie Williams din Romania ar urma sa aiba loc in Cluj-Napoca, pe stadionu Cluj-Arena. Pe langa Romania, Croatia ar fi de asemenea inclusa in turneul artistului.

Acesta ar fi primul concert sustinut de Robbie Williams in Romania, insa zvonul nu a fost confirmat deocamdata nici de site-ul oficial al cantaretului, nici de vreun organizator de evenimente de la noi din tara.Si Site-ul RobbieWilliamsLive.com contine stiri despre concertele artistului si informatii despre cariera si viata artistului.

Robbie Williams, care a implinit 40 de ani in februarie 2014, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si care esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.