Matthew McConaughey a fost premiat cu premiul Cinematecii Americane, in semn de recunoastere a contributiei sale in domeniul cinematografiei.

Actorul american Matthew McConaughey, in varsta de 44 de ani, a fost omagiat, marti seara, la editia din acest an a galei Cinematecii Americane, organizata la Hollywood (Los Angeles), unde a primit premiul acestei organizatii ca recunoastere a contributiei sale in domeniul cinematografiei.

In discursul de acceptare, McConaughey a impartasit unele dintre lectiile invatate in cele doua decenii de prezenta in industria filmului.
"In primul rand, acelasi scenariu cu 10 milioane de dolari langa el este mai amuzant decat cu doar un milion de dolari atasat", a spus actorul.

"Trebuie sa te pregatesti, structura aia te ajuta sa joci", a adaugat vedeta, care a povestit cum, odata, nu a citit scenariul pana nu a ajuns pe platoul de filmare. "Atunci am aflat ca era un monolog de doua pagini in spaniola", a declarat McConaughey, care a recunoscut ca ii place sa isi ia copiii cu el pe platoul de filmare, desi inainte de a fi tata considera ca nu este o idee buna, scrie MEDIAFAX.

Gala Cinematecii Americane obisnuieste sa includa si momente in care premiantii sunt in vizorul glumelor. In cazul lui McConaughey, cariera sa de actor de comedii romantice din anii 1990 - 2000 a fost subiectul preferat.

"(Matthew McConaughey, n.r.) nu este doar un chip dragut. Are si un trup fierbinte!", a glumit gazda evenimentului, vedeta TV Jimmy Kimmel. Actritele Kate Hudson si Reese Witherspoon l-au imitat, de asemenea, pe actorul omagiat. Printre actorii care au primit premiul Cinematecii Americane in trecut se numara Matt Damon, Robert Downey Jr. si Samuel L. Jackson. Anul trecut, premiul Cinematecii Americane i-a revenit producatorului de film Jerry Bruckheimer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.