Antonio Banderas va fi recompensat de Academia de film spaniola cu premiul Goya pentru intreaga cariera, in februarie 2015.

Starul spaniol, care s-a nascut in orasul Malaga, va primi acest trofeu, care ii va fi acordat pentru intreaga cariera si pentru "sprijinirea valorilor nationale", la cea de-a 29-a editie de decernare a premiilor Goya, in luna februarie. "El joaca, regizeaza, produce, canta si si-a croit drum spre Hollywood, unde a devenit un star", se afirma in comunicatul de presa emis de Academia de film spaniola.

In 2014, acest trofeu prestigios a fost decernat actritei Concha Velasco si cineastilor Josefina Molina si Jaime de Arminan.

Antonio Banderas a aparut recent in filmul "Pielea in care traiesc/ La piel que habito", de Pedro Almodovar. In ultimii ani, Antonio Banderas, care a fost casatorit cu actrita americana Melanie Griffith, a jucat in special in productii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a facut in "Masca lui Zorro", dar a bucurat si copiii, imprumutandu-si vocea motanului aventurier din seria "Shrek" si din filmul "Motanul incaltat/ Puss in Boots".
Cea de-a 29-a gala de decernare a premiilor Goya va avea loc pe 8 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.