Desi recunoaste ca este si putin speriat de acest proiect inedit, David Guetta se declara incantat de ideea de a fi primul DJ care mixeaza muzica in spatiu.

"Vorbeam cu cineva implicat in programul spatial si mi-a spus «Uite, antrenamentul este foarte simplu. Trebuie doar sa zbori de cateva ori cu un avion militar si sa iti imaginezi ca va fi la fel, dar de zece ori mai intens»", a declarat Guetta.

"M-a speriat un pic chestia asta, dar sa fiu primul DJ in spatiu? Asta ar fi o nebunie, ar fi un eveniment istoric!", a precizat artistul francez, care a spus ca prefera sa compuna muzica in timpul calatoriilor cu avionul, pentru ca atentia nu ii este distrasa de nimic din jur. "Este unul dintre lucrurile mele favorite, pentru ca, atunci cand sunt intr-un avion, nu am internet, nu am telefon, nimic. Imi place sa compun muzica in avion, este extraordinar", a mai spus acesta, potrivit MEDIAFAX.

"Pentru precedentul meu album, am pus muzica jurnalistilor din avion. Am mixat in avion, de la Paris la Ibiza. A fost foarte distractiv, iar oamenii dansau. A fost extraordinar. Lumea venise langa mine si pilotul a reactionat «Hei, treceti la locurile voastre», pentru ca, normal, in avion, daca toata lumea se muta intr-un loc, botul avionului se inclina. Oamenii puteau sa danseze, dar fiecare pe culoarul lui, ca sa mentinem echilibrul avionului", a spus DJ-ul francez, in varsta de 46 de ani, intr-un interviu acordat postului de radio britanic Kiss FM.

David Guetta, care a concertat de mai multe ori in Romania, isi va lansa cel de-al saselea album, "Listen", pe 21 noiembrie. Celelalte discuri lansate sunt "Just a Little More Love" (2001), "Guetta Blaster" (2004), "Pop Life" (2007), "One Love" (2009) si "Nothing but the beat" (2011).
De-a lungul timpului, acesta a colaborat cu numerosi artisti, printre care Britney Spears, Akon, Chris Willis, Kelly Rowland, Lil' Wayne, Kelis, Madonna, Kid Cudi, Estelle, Fergie, Amy Palmer, K'naan, will.i.am, LMFAO, Dane Bowers, Flo Rida si Shakira.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.