Ke$ha a depus o plangere impotriva fostului sau producator, Dr Luke, pe care il acuza de agresiune sexuala si hartuire morala.

Ke$ha, in varsta de 27 de ani, il acuza pe producatorul sau, in varsta de 41 de ani, cunoscut drept Dr Luke, pe numele sau real Lukasz Sebastian Gottwald, ca ar fi "fortat-o sa ia droguri si sa bea alcool pentru a abuza sexual de ea", potrivit plangerii depuse la un tribunal din Los Angeles si citate de AFP.

Ke$ha Rose Sebert, cunoscuta sub numele de scena Ke$ha, nominalizata de patru ori la premiile MTV si care a vandut 57 de milioane de discuri la nivel mondial, sustine ca intr-o dimineata s-a trezit "dezbracata si cu o stare de greata", in patul lui Dr Luke, "fara sa isi aminteasca modul in care ajuns acolo", dupa ce producatorul ar fi fortat-o sa ia pastile.

Cantareata spune ca a sunat-o pe mama sa pentru a-i spune ca a fost violata si si-a dat seama imediat ca pilulele pe care le luase erau un drog cunoscut drept "GHB" (acid 4-hiroxiutanoic, n.r.), o substanta psihotropa denumita des drept un "drog al violului". Dupa aceasta presupusa agresiune, Dr Luke i-ar fi cerut sa nu vorbeasca niciodata despre acest lucru cu nimeni, sub amenintarea distrugerii carierei si "aminintand-o fizic pe ea si pe familia acesteia".

Potrivit plangerii redactate de avocatul Mark Geragos, celebru pentru apararea lui Michael Jackson si a lui Chris Brown, intr-un alt moment, Dr Luke ar fi fortat-o pe vedeta americana sa se drogheze inainte sa urce in avion si a hartuit-o fizic pe durata zborului.

Ke$ha afirma ca Dr Luke si-a castigat renumele "vanzand droguri in cei zece ani cat a fost chitarist in cadrul emisiunii TV «Saturday Night Live»", inainte de a deveni producator si compozitor pentru unele dintre cele mai mari vedete pop americane, precum Katy Perry, Rihanna, Pink, Kelly Clarkson si Britney Spears.

Cantareata, devenita cunoscuta odata cu lansarea hitului "Tik Tok" in 2009, afirma ca producatorul a denigrat-o continuu "pentru a o face sa isi piarda stima de sine si pentru a o controla". "Dr Luke a folosit constant insulte de tipul: «nu esti asa de frumoasa, nici prea talentata, ai doar sansa de a ma avea pe mine», «ai o voce urata» si ii spunea ca este «grasa cat un frigider»".

Citeste si:
Ce părere are Carmen de la Sălciua despre preotul Visarion Alexa....
Ce părere are Carmen de la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.