Claparul trupei lui Jack White, Isaiah Owens, a fost descoperit mort in camera sa de hotel din orasul mexican Puebla, la varsta de 38 de ani.

Isaiah Ikey Owens, in varsta de 38 de ani, care canta la clape in trupa ce il acompaniaza pe rockerul Jack White, a fost gasit mort, marti, in camera sa de hotel din orasul mexican Puebla. Potrivit tmz.com, politistii ar fi gasit droguri si alcool in camera muzicianului. Owens, originar din California, a cantat in mai multe trupe, inclusiv The Mars Volta, si colabora cu Jack White din 2012.

Decesul a fost anuntat si pe site-ul oficial al lui Jack White.

"Cu multa tristete anuntam decesul muzicianului incredibil Isaiah Ikey Owens. Familia, prietenii, colegii si fanii ii vor simti lipsa profund. Ikey Owens a fost un clapar extraordinar al trupei lui Jack White. A mai cantat cu Mars Volta, Free Moral Agents si cu multe alte proiecte. Din respect pentru Ikey, restul concertelor din turneul lui Jack White in Mexic au fost anulate. Iti vom simti lipsa, Ikey. Ai fost si esti un artist incredibil", scrie pe site-ul jackwhiteiii.com.

Concertele anulate urmau sa aiba loc marti, in Zapopan, si miercuri, in Monterrey. Isaiah Ikey Owens a colaborat cu Jack White atat pentru realizarea albumelor solo ale rockerului, cat si ca membru al trupei care il acompaniaza pe acesta in spectacole live, The Buzzards.

Owens a castigat un premiu Grammy, in 2009, ca membru al trupei Mars Volta, la categoria "cea mai buna interpretare hard rock". Muzicianul a parasit trupa Mars Volta in 2010, dar a mai cantat in grupul De Facto, abordand genul muzical dub reggae, si si-a infiintat propria trupa, Free Moral Agents.

Muzicianul Jack White va sustine un concert la complexul Romexpo din Bucuresti, pe 9 noiembrie. Contactati miercuri de MEDIAFAX, organizatorii concertului de la Bucuresti, Phoenix Entertainment, au declarat ca data show-ului din Romania ramane neschimbata.

Citeste si:
[Video] Jack White a cucerit prin talent si naturalete fanii romani
Video  Jack White a cucerit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.