Rene Russo a declarat intr-un interviu televizat ca sufera de tulburare bipolara, afectiune ce duce la schimbari extreme de dispozitie.

Actrita Rene Russo, in varsta de 60 de ani, a acordat un interviu pentru emisiunea TV prezentata de Queen Latifah, in care a vorbit pentru prima data despre lupta sa cu tulburarea bipolara, o boala care ii afecteaza stilul de viata din cauza schimbarilor extreme de dispozitie si energie, implicand episoade de depresie severa si momente maniacale.

In timpul emisiunii, Russo, care fusese invitata alaturi de Jake Gyllenhaal pentru promovarea celui mai recent film in care joaca, "Pradator de noapte/ Nightcrawler", a raspuns unei intrebari privind o situatie din viata sa in care a trebuit sa lupte pentru a reusi.

"Mama mi-a spus ca toata copilaria mea a fost... stop si de la capat. Apoi mi-am dat seama ca pentru mine asta a fost. Nu ma asteptam sa spun asta, dar pentru mine asta a fost problema. Practic m-am prabusit, ca si cum m-am izbit de un zid si nu ma puteam da jos din pat. Am crezut ca era depresie, dar, daca iei antidepresive, devii si mai maniac", a spus Russo, recunoscand ca este prima data cand vorbeste despre afectiunea bipolara de care sufera.

Actrita a mai spus ca in prezent controleaza simptomele cu medicamente si i-a indemnat pe cei care sufera de aceasta tulburare sa urmeze tratamentul prescris de medici. "Am prieteni care nu vor sa urmeze tratamentul si sufera", a mai spus Russo. Interviul acordat vedetei TV Queen Latifah va fi difuzat in Statele Unite pe 30 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.