Fostul logodnic al actritei Uma Thurman, omul de afaceri francez Arpad Busson a cerut, in instanta, custodia fiicei lor in varsta de doi ani, Luna, dupa ce vedeta si acesta s-au despartit in luna aprilie.

Omul de afaceri francez Arpad Busson, care s-a despartit in luna aprilie de Uma Thurman, a depus marti, la Curtea Suprema din Manhattan, New York, o cerere prin care doreste obtinerea custodiei fiicei sale si a actritei, Luna, in varsta de doi ani. Motivele disputei dintre Busson si actrita americana nu sunt cunoscute, documentele depuse in instanta nefiind publice, potrivit New York Post.

Actrita Uma Thurman, in varsta de 44 de ani, s-a logodit cu Arpad Busson, pentru a doua oara, in 2011, dupa ce s-au despartit in 2009. In aprilie anul acesta, cei doi s-au despartit definitiv. Busson mai are doi fii, Flynn, in varsta de 16 ani, si Cy, in varsta de 11 ani, cu topmodelul Elle Macpherson. Uma Thurman, care mai are o fiica, Maya, in varsta de 16 ani, si un fiu, Levon, in varsta de 12 ani, cu fostul sot, actorul Ethan Hawke, ar fi avut recent o relatie si cu regizorul Quentin Tarantino, potrivit relatarilor presei mondene.

In luna august, actrita a fost fotografiata la bratul unui fost iubit, omul de afaceri André Balazs. De origine maghiara, André Balazs, in varsta de 57 de ani, este presedinte si CEO al André Balazs Properties, o companie care detine mai multe hoteluri in SUA, precum si alte proprietati imobiliare in New York

In urma cu mai multe luni, Thurman declara ca nu a mai fost atat de fericita de foarte mult timp. "Sunt mai fericita acum decat am fost de multi, multi ani. Incerc sa am o viata personala cat se poate linistita. Sunt mai putin obosita acum decat am fost vreodata, cu siguranta mai putin decat cand eram mai tanara", a declarat Uma Thurman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.