Matt Damon si Ben Affleck vor fi producatorii executivi ai unui serial de televiziune science-fiction pe teme de spionaj, intitulat "Incorporated".
Matt Damon si Ben Affleck, buni prieteni, care au scris impreuna scenariul filmului "Good Will Hunting", alaturi de Robin Williams, dezvolta impreuna serialul dramatic SF "Incorporated", care va fi difuzat de postul TV prin cablu american SyFy.

Acesta nu este primul proiect al companiei de productiei a celor doi actori. Anul trecut, postul de televiziune Fox a comandat un episod pilot pentru un serial intitulat "The Middle Man", pe care Affleck trebuia sa il regizeze. Proiectul a fost insa amanat, pentru ca actorul sa poate turna filmul "Batman vs. Superman".

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul caruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, impreuna cu bunul sau prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfarsitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" si "Despre barbati si nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Disparuta fara urma/ Gone baby gone" si "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, in 2011. Cineastul a fost recompensat in 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat si in care a jucat rolul principal.

Francizele cinematografice "Ocean's" si "Jason Bourne" i-au adus actorului Matt Damon statutul de star la Hollywood si, totodata, numeroase colaborari cu regizori si actori de succes. Astfel, Matt Damon a jucat, printre altele, in "Cartita", regizat de Martin Scorsese, "Agentia secreta", de Robert de Niro, si "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare si pe afisul filmului "Informatorul!/ The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, in drama "Invictus", regizata de Clint Eastwood, dar si in "Fratii Grimm", de Terry Gilliam, lansat in 2005. De asemenea, Matt Damon a jucat alaturi de Jodie Foster in superproductia hollywoodiana "Elysium".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.