Cameron Diaz a spus intr-un interviu ca refuza sa faca lucruri pe care societatea le asteapta de la ea si ca nu isi cauta un sot si nu vrea neaparat copii.

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 42 de ani, a declarat, intr-un interviu pentru editia americana din noiembrie a revistei Marie Claire, ca nu va lasa societatea sa ii influenteze alegerile privind viata personala, potrivit contactmusic.com. In trecut, vedeta a spus ca nu vrea sa se aseze la casa ei, cu un sot si cu copii, dar zvonurile recente legate de logodna cu actualul iubit, Benji Madden, vocalist al trupei Good Charlotte, arata ca ideea unei familii nu ii este chiar straina actritei, scrie MEDIAFAX.

"Imi traiesc viata, nu ma gandesc la ce ar trebui sa fac sau sa nu fac in viata. Traim intr-o societate in care toata lumea are copii si vrea ca si ceilalti sa aiba copii. Exista cultura asta care spune ca vedetele trebuie sa fie ca restul lumii, asa ca oamenii se gandesc «eu am copii, ea de ce nu are?», dar eu nu voi face ceva doar pentru ca asta se asteapta lumea sa fac", a declarat Diaz pentru Marie Claire.

Pe de alta parte, actrita pare dispusa sa ofere publicului ceea ce i se cere referitor la cariera sa. Cameron Diaz a avut o scena de nuditate partiala in comedia "Sex Tape", iar vedeta a admis ca este deschisa scenelor de nuditate totala in filmele in care joaca.

"Oamenii mi-au vazut fesele. Mi-au vazut posteriorul de sus, l-au vazut de jos. Nu ma opun scenelor de nuditate, atata timp cat sunt parte a povestii. Voi face tot ce e nevoie pentru a face lucrurile bine", a spus Diaz. Cameron Diaz, nascuta in 1972, a jucat mai ales in comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.