Loredana va sustine in aceasta toamna doua concerte la Sala Palatului, pe 25 si 26 octombrie, de la ora 20.00.

Pentru al treilea an consecutiv, Loredana le pregateste fanilor o productie grandioasa, un nou concept de show care va lasa inca o data publicul cu respiratia taiata.

Loredana este unica artista din Romania, care sustine un show propriu la Sala Palatului, cea mai mare institutie concertistica din tara. De altfel, Loredana sustinea singura concerte la Sala Palatului si inainte de ‘89, pe cand era adolescenta. Mereu surprinzatoare si versatila, acoperind cu vocea sa neasemuita toate genurile muzicale, Loredana este Diva Absoluta a muzicii romanesti. Fanii Loredanei sunt, de asemenea, diversi si diferiti.

Cel de-al doilea spectacol pe care Loredana il va sustine duminica, 26 octombrie, la Sala Palatului este darul artistei pentru toate categoriile de fani care si-au manifestat intens dorinta de a veni la concert, dar, carora situatia financiara nu le permite. Astfel, preturile pentru cel de-al doilea concert vor fi de: 150 de lei – categoria VIP, 100 de lei, categoria I si 60 de lei categoria a II-a, pentru a putea beneficia de un show de talie internationala atat elevii, studentii, cat si pensionarii.

E timpul sa te abandonezi celui mai frumos vis! Vino pe 25 si 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului sa traiesti aievea frumusetea unica a unui show marca Loredana! Proiecteaza-ti cele mai frumoase vise in show-ul exceptional al unei artiste totale.
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului, dar si online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, blt.ro si bilet.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.