Emma Thompson va scrie scenariul pentru cel de-al treilea film al francizei "Bridget Jones".

Emma Thompson, in varsta de 55 de ani, se va ocupa de adaptarea pentru cinema a celui mai recent roman din seria "Bridget Jones", "Bridget Jones: Mad About The Boy", al scriitoarei Helen Fielding. Producatorii filmului ar fi apelat la serviciile lui Thompson dupa ce prima varianta a scenariului, scrisa de Helen Fielding si David Nicholls, a fost prost primita de distributia filmului.

"Producerea celui de-al treilea film este un cosmar. Actorilor nu le-a placut scenariul si acum producatorii au adus-o pe Emma Thompson in speranta ca va adauga textului un pic de farmec britanic", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

Potrivit relatarilor presei de specialitate, din distributia noului film cu Bridget Jones vor face parte Renee Zellweger si Colin Firth.

Emma Thompson, in varsta de 55 de ani, a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 1993, pentru rolul din "Intoarcere la Howard's End", si Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru adaptarea cinematografica a romanului "Ratiune si simtire" de Jane Austen.

Emma Thompson este printre putinii actori de la Hollywood care au fost nominalizati la Oscar pentru un rol principal si un rol secundar, in acelasi an - 1994 -, pentru doua productii diferite. In cazul Emmei Thompson este vorba despre rolul principal din "Ramasitele zilei" si rolul secundar din "In numele tatalui".

Actrita britanica a fost recompensata si cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, in august 2010. Pe langa actorie, vedeta britanica este cunoscuta si ca scenarista. Pe langa adaptarea pentru cinema a romanului Ratiune si simtire" de Jane Austen, Thompson a scris si scenariul filmelor din seria "Dadaca McPhee", in care a si jucat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.