Alanis Morissette a fost data in judecata de o fosta angajata, care o acuza atat pe ea, cat si pe sotul acesteia, Mario Treadway, ca au incalcat legislatia muncii din Los Angeles si ca nu au platit-o pentru orele suplimentare lucrate.

Sheila Dos Santos sustine ca a fost fortata sa munceasca suplimentar, fara sa aiba pauzele necesare pentru a manca, informeaza contactmusic.com. In documentele depuse la Curtea Superioara din Los Angeles, la inceputul lunii octombrie, femeia spune ca, dupa ce s-a plans de conditiile de munca, cei doi soti au creat "un mediu de lucru ostil si incompatibil", ceea ce a facut-o pe aceasta sa renunte la slujba, dupa patru ani.

Dos Santos, care nu a oferit detalii despre natura muncii pe care o presta pentru cei doi, le-a cerut daune pentru evacuare abuziva, incalcarea legislatiei muncii, neplata salariilor, suferinta cauzata de stresul emotional si afaceri neloiale,
potrivit entlawdigest.com.

Aceasta nu este pentru prima data cand Alanis Morissette se confrunta cu acuzatii venite din partea unor fosti angajati. In septembrie 2013, cantareata a fost data in judecata de o fosta bona a copilului ei, care o acuza ca a tinut-o "ostatica" in resedinta sa. Bianca Combeiro a declarat in documentele depuse la tribunal ca artista canadiana a incuiat-o in dormitorul fiului ei si a obligat-o sa petreaca astfel in acea camera o noapte intreaga, fara sa ii permita sa isi ia pauze de masa.

Reclamanta a deschis un proces impotriva cantaretei Alanis Morissette si a sotului ei, Mario Treadway, afirmand ca in perioada in care a lucrat pentru ei, din august 2011 pana in martie 2013, era constransa sa lucreze in ture de noapte de 12 ore, fara posibilitatea de a-si lua pauza de masa, avand grija de bebelusul artistei canadiene. Bianca Combeiro mai spunea ca putea sa paraseasca incaperea doar daca unul dintre cei doi parinti se afla in acel moment in camera bebelusului sau atunci cand sosea bona care lucra in timpul zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.