Taylor Swift a fost desemnata, pentru a doua oara, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artista care a castigat de mai multe ori aceasta distinctie.

Taylor Swift a mai castigat acest premiu in 2011. Printre laureatele acestei distinctii se numara Beyonce, Katy Perry si Pink, aleasa castigatoare in 2013. Luna trecuta, Taylor Swift, castigatoare a sapte premii Grammy, s-a situat pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100, cu piesa "Shake It Off".

"Fiind unul dintre cei mai influenti artisti ai generatiei sale, Taylor Swift a inregistrat un succes incredibil in topurile Billboard", a spus Janice Min, copresedinte al trustului care detine revista, Guggenheim Media.

Taylor Swift a reusit sa castige admiratia adolescentilor si a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emotionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" si "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, in varsta de 24 de ani, care a devenit cunoscuta in 2006, va lansa cel de-al cincilea album, "1989", pe 27 octombrie.

Fiecare dintre albumele de studio ale cantaretei s-au vandut in peste 4 milioane de exemplare in Statele Unite ale Americii, iar cele mai recente patru materiale discografice ale sale au fost incluse in topurile de profil din SUA. Potrivit revistei Billboard, Swift este cel mai bine vandut artist de muzica digitala din toate timpurile.

Taylor Swift va primi acest trofeu - Women in Music - la viitoarea gala Billboard, care va avea loc in decembrie, la New York. Cantareata country pop Taylor Swift a obtinut deja sapte premii Grammy, 11 American Music Awards, sapte Country Music Association Awards, sase Academy of Country Music Awards si 12 Billboard Music Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.