Shakira vrea sa faca o pauza de un an, inainte de a lansa un nou album, in limba spaniola.

De asemenea, Shakira, care este insarcinata in cinci luni, a declarat ca iubitul si tatal copiilor ei, Gerard Pique, este un parinte implicat, in ciuda programului incarcat pe care il are ca fotbalist la echipa FC Barcelona. La evenimentul de lansare a celui de-al cincilea parfum al sau, "Rock!", Shakira a declarat pentru revista Hello: "El este foarte implicat in cresterea fiului sau, este intotdeauna acolo pentru el si acesta este un mare avantaj pentru mine si nu-mi pot imagina lucrurile altfel".

Parintii cantaretei, Nidia si William, au confirmat recent ca Shakira si Pique vor avea inca un fiu.

"Suntem foarte fericiti. Va avea tot un baietel - un partener de joaca pentru Milan
", au declarat Nidia si William. Desi cunosc deja sexul viitorului bebelus, parintii artistei columbiene spun ca fiica lor si Gerard Pique nu au ales deocamdata un nume pentru acesta.

Cantareata sud-americana a confirmat la sfarsitul lunii august ca este din nou insarcinata, intr-un interviu acordat pentru editia spaniola a revistei Cosmopolitan si, apoi, pe contul ei de Twitter: "Da, asteptam venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Va multumesc tuturor pentru urarile voastre de bine". Cantareata, in varsta de 37 de ani, declarase anterior ca i-ar placea sa isi intemeieze o familie numeroasa cu Gerard Pique, in varsta de 27 de ani, spunand ca visul ei este de a avea suficient de multi copii pentru a alcatui o echipa de fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.