Seria de filme "Vanatorii de fantome / Ghostbusters" va beneficia de un al treilea film.

Regizorul american Paul Feig a confirmat, printr-un mesaj pe platforma online Twitter, ca va regiza cel de-al treilea film al francizei "Vanatorii de fantome", iar rolurile principale vor fi jucate de "femei amuzante".

Scenariul va fi scris de Katie Dippold, care a mai colaborat cu Paul Feig la pelicula "Captura la dublu / The Heat". "E oficial. Voi realiza noul «Ghostbusters» si il scriu cu Katie Dippol. Si da, va fi cu vedete feminine amuzante. Uite pe cine o sa chem!" a scris regizorul Paul Feig pe contul sau de Twitter, scrie MEDIAFAX.

Primele doua filme ale francizei "Vanatorii de fantome" au fost lansate in 1984 si 1989 si reprezinta unele dintre cele mai apreciate comedii din ultimii 30 de ani, iar tema sonora scrisa de Ray Parker Jr. este unul dintre celel mai populare cantece lansate de un film.

Planurile pentru realizarea celui de-al treilea film au depins, potrivit presei americane, de implicarea actorului Bill Murrey in proiect, despre care se spune ca ar fi reticent in a relua rolul doctorului Peter Venkman. Moartea scenaristului Harold Ramis in acest an a intarziat si mai mult proiectul, regizorul propus initial, Ivan Reitmanm, refuzand sa mai lucreze la acest film. Filmarile sunt programate sa inceapa in 2015, iar o data de lansare a filmului nu a fost inca anuntata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.