Take That va lansa pe 1 decembrie primul sau album in formula unui trio, dupa plecarea din trupa a cantaretului Jason Orange.

Ceilalti trei muzicieni din grup au inceput sa inregistreze piesele de pe noul album inca de la inceputul acestui an, fara participarea lui Jason Orange. Noul album se va intitula "III" si va fi lansat in magazine pe 1 decembrie. Take That a dezvaluit, de asemenea, ca primul single de pe noul album poarta titlul "These Days". Acest single va fi difuzat pentru prima data la radiourile britanice in cursul zilei de vineri si va fi lansat in noiembrie.

Grupul britanic a colaborat pentru acest album cu Jeff Lynne, solistul trupei ELO, dar si cu Stuart Price, cu care lucrase si la precedentul material discografic, "Progress", aparut pe piata in 2010. Acel album, la inregistrarea caruia au participat atat Jason Orange, cat si Robbie Williams, s-a vandut in peste 250.000 de copii in primele 24 de ore dupa lansare.

Grupul Take That este alcatuit in prezent din Gary Barlow, Howard Donald si Mark Owen. Take That, infiintat in 1990, a lansat o serie de piese de mare succes, precum "Back For Good", "Pray" si "Relight My Fire".

Membrii Take That s-au reunit in 2006, fara Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destramarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen si Howard Donald au avut un enorm succes dupa reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scena, "Beautiful World", s-a vandut in peste trei milioane de exemplare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.