Depeche Mode va lansa un nou album live, intitulat "Live in Berlin", pe 17 noiembrie, care contine o serie de inregistrari video realizate intr-un bordel din Berlin.

Trupa Depeche Mode a anuntat, miercuri, ca va lansa un pachet CD/DVD cu titlul "Live in Berlin", care va contine doua ore de imagini filmate in capitala Germaniei, in timpul turneului mondial care a inclus concerte in 32 de tari.

Pe langa imaginile din concertul sustinut pe arenele O2 World din Berlin in 2013, noul material va contine si un set acustic inregistrat la Salon Bel Ami, un celebru bordel de lux, cunoscut pentru decorurile sale impresionante. Stabilimentul a fost inchis in 2011, dupa ce proprietarul a fost condamnat la inchisoare pentru evaziune fiscala.

Regizorul si fotograful olandez Anton Corbijn a spus, intr-un comunicat, ca Depeche Mode are numerosi fani la Berlin, un oras cunoscut pentru interesul pentru muzica electro. "Berlinul ocupa un loc special in sufletul trupei Depeche Mode", a spus Corbijn, artist cunoscut pentru maniera in care a reusit sa suprinda in fotografiile sale profunzimea si spiritul intunecat al grupului Joy Division.

Trupa Depeche Mode, care a avut numeroase hituri incepand din anii 1980, cum ar fi "People are people", "Just can't get enough" si "Personal Jesus", a avut succes si cu primul album live, "101", lansat in 1989 si care a fost filmat pe Rose Bowl Stadium din California. Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 32 de ani si care insumeaza, pana in prezent, 12 albume de studio, vandute in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.