Pentru a marca implinirea a 30 de ani de la infiintarea formatiei, Modern Talking a lansat albumul "Modern Talking - 30" care cuprinde toate hiturile trupei germane.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, albumul cuprinde 30 de hituri, ca sa se potriveasca cu cifra aniversara, plus un mix neintrerupt de 35 de minute. Fanii trupei Modern Talking vor putea asculta hiturile trupei si la Bucuresti, in concertul pe care Thomas Anders il va sustine la Sala Palatului, pe 1 noiembrie.

In 2014 se implinesc 30 de ani si de la lansarea primului single - "You're my heart, you're my soul". Acesta a fost unul dintre cele mai de succes cantece ale formatiei, a fost lansat in luna octombrie a anului 1984 si a reusit sa urce pe prima pozitie in toate topurile din Germania, dar si din afara. Noul material discografic contine doua CD-uri pe care sunt reunite toate hiturile Modern Talking - remasterizate, plus patru bonus track-uri.

Thomas Anders va veni la Bucuresti alaturi de formatia sa, fiind pentru a doua oara cand acesta va concerta pentru fanii romani. "Cheri, Cheri Lady", "You're my heart, you're my soul", "Sexy sexy lover", "You are not alone", "No face, no name, no number", "Brother Louie" si alte hituri vor putea fi ascultate live, la Bucuresti, in prima seara a lunii noiembrie.

Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania si a avut numeroase single-uri ce au ajuns in top 5 in multe tari. Trupa a vandut peste 75 de milioane de albume in numai trei ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.