Solistul trupei americane Aerosmith, Steven Tyler, a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca doreste sa lanseze in 2015 un album solo care va fi alcatuit din piese country.

Steven Tyler a facut aceasta dezvaluire in timpul unui interviu pe care l-a acordat recent in sediul general al companiei Twitter. Citat de Ultimate Classic Rock, artistul american, in varsta de 66 de ani, a declarat: "Voi merge la Nashville in ianuarie si voi petrece acolo lunile februarie, martie si aprilie. Voi compune mai multe piese si vom vedea ce va iesi din asta".

"Compunerea unui album seamana cu o goana dupa aur. Ai parte de atat de mult nisip si noroi, inainte sa gasesti o mica pepita - si apoi incepi sa lucrezi cu acea pepita", a adaugat Steven Tyler.

Rockerul a explicat si felul in care a inceput sa iubeasca stilul country: "Am crescut cu muzica grupului Everly Brothers si exista o parte in mine care iubeste foarte mult muzica country. Nu stiu ce fel de artist country voi fi, insa voi fi unul armonios. Orice om care a ascultat Everly Brothers stie ca ei aveau melodii care erau pur si simplu foarte bune".

De asemenea, rockerul american a declarat ca in ultima vreme se simte "entuziasmat pana dincolo de Luna" intrucat fiica lui cea mare, actrita Liv Tyler, este din nou insarcinata. Liv Tyler, care are deja un fiu, Milo, in varsta de noua ani, cu fostul ei sot Royston Langdon, a confirmat saptamana trecuta ca este din nou insarcinata si astepta cu nerabdare venirea pe lume a primului ei copil cu actualul ei iubit, Dave Gardner.

Steve Tyler este solistul trupei rock Aerosmith, care a fost fondata in 1970, in New Hampshire. Muzica formatiei include elemente de pop, heavy-metal, glam, R&B si a inspirat numerosi alti artisti rock. Trupa a fost recompensata cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards si a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 2001, in timp ce, in 2005, s-a clasat pe pozitia 57 in topul 100 al celor mai mari artisti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numara "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" si "I Don't Wanna Miss A Thing".

Citeste si:
Steven Tyler a deschis un adapost pentru fetele abuzate
Steven Tyler, solistul trupei...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.