Charlie Sheen a fost dat in judecata pentru o presupusa agresiune sexuala comisa asupra unei angajate a unei clinici de stomatologie din Los Angeles, insa starul american afirma ca aceste acuzatii sunt absurde, informeaza contactmusic.com.

Margarita Palestino l-a dat in judecata pe actorul american, starul serialului "Anger Management", si afirma ca acesta i-a masat sanul stang si a incercat sa ii scoata sutienul, in timp ce se afla intr-un cabinet de stomatologie, in scaunul destinat pacientilor. Potrivit reclamantei, actorul a sarit brusc din scaun si si-a smuls masca de anestezie, inainte de inceperea tratatamentului contra unui abces dentar, saptamana trecuta, scrie MEDIAFAX.

In documentele depuse la tribunal, Margarita Palestino spune ca actorul a amenintat-o ca o va ucide, apoi i-a masat sanul stang si a incercat sa ii dea jos sutienul, in momentul in care ea incerca sa ii puna din nou pe fata masca de anestezie. Ea mai sustine, de asemenea, ca actorul "se afla in stare accentuata de incoerenta" si ca medicul stomatolog in cabinetul caruia a avut loc incidentul i-ar fi spus ca starul hollywoodian, in varsta de 49 de ani, era drogat cu cocaina. Totodata, Margarita Palestino mai spune ca asistentul lui Charlie Sheen i-a oferit suma de 500 de dolari drept "reparatie morala" pentru agresiunea suferita.

Marty Singer, avocatul actorului, a declarat: "Aceasta este o afirmatie ridicola facuta de o oportunista care isi cauta cele 15 minute de celebritate, insa clientul meu este increzator ca va castiga acest proces absurd".

Stomatologul actorului a dezmintit la randul sau acele afirmatii si a concediat-o din cabinetul sau pe reclamanta, dupa ce aceasta a discutat cu reprezentantii presei despre clientul sau celebru, incalcand astfel contractul de confidentialitate pe care il semnase. Margarita Palestino a dezvaluit la inceputul acestei saptamani ca actorul Charlie Sheen l-a amenintat cu un cutit pe unul dintre medicii stomatologi din acel cabinet si, apoi, a distrus scaunul pacientului cu mai multe lovituri de cutit.

Purtatorul de cuvant al actorului american a facut in urma cu cateva zile o declaratie de presa in care a spus ca altercatia a fost provocata de faptul ca starul hollywoodian a suferit "o reactie negativa" la oxidul de azot, gazul folosit in anesteziile dentare.

Citeste si:
Ce părere are Carmen de la Sălciua despre preotul Visarion Alexa....
Ce părere are Carmen de la...

Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, in 2011, din distributia serialului "Doi barbati si jumatate". In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.