Mila Kunis si Ashton Kutcher, au devenit parinti, dupa ce actrita a nascut marti o fetita, la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Mila Kunis, in varsta de 31 de ani, si Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani, care s-au logodit in luna februarie, au ajuns la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles marti dimineata, in jurul orei locale 6.00, iar in seara acelei zile actrita a nascut o fetita. Numele copilului nu a fost facut inca public, iar reprezentantii celor doua vedete nu au oferit alte detalii despre nastere.

Anuntul privind faptul ca este insarcinata a fost facut chiar de Mila Kunis in emisiunea "Ellen DeGeneres Show", unde actrita a spus ca si ea si Kutcher au dorit sa tina secreta informatia cat mai mult timp posibil. Mila Kunis, care este vocea personajului Meg Griffin din serialul TV de desene animate "Familia mea dementa/ Family Guy", a declarat pentru revista Marie Claire, in iulie, ca ea si Kutcher abia asteapta sa devina parinti. In ceea ce priveste modul in care isi va creste copiii, Kunis a spus ca va incerca sa ii educe astfel incat cei care ii intalnesc sa spuna "Ce copil cuminte!".

"Nu vreau sa fie niste nesimtiti. Mi se pare ca foarte multi copii din zilele noastre sunt. Amandoi vrem sa avem niste copii manierati, sinceri, copii pe care atunci cand lumea ii intalneste sa spuna «Ce copil cuminte!»", a declarat Mila Kunis, care a precizat ulterior ca, dupa nastere, intentioneaza sa se dedice mai mult copilului, renuntand la o parte dintre proiectele profesionale.

"Nu am vrut niciodata sa fiu genul de om care se gandeste doar la munca. Pentru mine, munca de actrita a fost mereu mai mult un hobby care s-a transformat intr-o profesie, dar nu mananc si nu respir actorie", a declarat actrita pentru revista W. Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna in luna februarie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.