John Cusack a catalogat industria de film americana drept un "bordel unde oamenii o iau razna" intr-un interviu in care vorbeste despre dificultatile prin care trebuie sa treaca tinerii artisti pentru a reusi la Hollywood.

John Cusack, in varsta de 48 de ani, a vorbit intr-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian despre dificultatile construirii unei cariere in cinematografie. "Nu poti ajunge sus. (Hollywood, n.r.) este un bordel, iar oamenii o iau razna, cultura de acolo pur si simplu mananca actorii tineri si apoi ii scuipa afara. Este greu sa supravietuiesti fara sa iti gasesti un refugiu", a declarat actorul american, care in prezent isi promoveaza cel mai recent film, "Map to the Stars", regizat de David Cronenberg si in care joaca alaturi de Julianne Moore, Robert Pattinson si Mia Wasikowska.

Filmul vorbeste despre obsesia de a deveni vedeta si modul in care celebritatile tinere pot ajunge in cele mai proaste situatii posibile. Scenaristul Bruce Wagner subliniaza in film importanta tineretii in industria cinematografiei americane si include chiar si o scena in care se sugereaza ca o actrita de 26 de ani este considerata ca fiind "la menopauza" de colegii sai mai tineri, scrie MEDIAFAX.

"Pentru femei este foarte dura comparatia lui Bruce, asta cu daca ai 26 de ani esti la menopauza. Este absurda situatia, doar pentru ca e putin exagerata. Am prietene actrite care sunt trase pe linie moarta la 29 de ani, pentru ca industria vrea ceva nou si fierbinte de 22 de ani. Spui ca este pornografie infantila... e ciudat!", a mai declarat John Cusack. Actorul american a mai spus in acest interviu ca Al Pacino si Rob Reiner au fost mentorii sai in tinerete.

"Cand eram eu tanar, oamenii aveau grija de tine. Existau si oameni de treaba in industrie. Cand am venit in Los Angeles, Rob Reiner mi-a spus «Vino si stai in casa mea». M-a invatat lucruri. Am lucrat cu Pacino, care vorbea cu mine si ma invata. Acum nu se mai intampla astfel", a continuat Cusack. John Cusack are o cariera cinematografica de peste trei decenii si s-a remarcat in filme precum "Umbre si ceata", "Impuscaturi pe Broadway", "Miezul noptii in gradina binelui si raului", "Con Air - Avionul Condamnatilor", "La hotarul dintre viata si moarte", "In pielea lui John Malkovich", "High Fidelity" - pentru care a fost nominalizat la Globul de Aur -, "Camera 1408", "2012" si "Teleportati in adolescenta".

Citeste si:
Sean Bean și Miranda Richardson se alătură lui John Malkovich în...
Sean Bean și Miranda...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.